Nyt fra MTG Danmark

Med kniven for struben

Med kniven for struben er tilbage

Er det en god idé at købe en restaurant, når man er bange for at få gæster - for tænk nu, hvis de bestiller mad? Gør det gæsterne glade, at man lader dem vente, mens man lige selv nyder et glas vin - for "hvis de ikke har tid til at vente, har de jo ikke tid til at spise"?

Svarene er indlysende for de fleste - men ikke for restauratørerne i den nye sæson af Med kniven for struben. Thomas Castberg får sin sag for, når han tager forklædet på og går i gang med at hjælpe otte restauranter og deres ejere, som kæmper med alt fra elendig økonomi til fantasiløshed og oversize egoer.

Thomas har fem dage til at stille skarpt på problemerne - og løse dem. Om det lykkes, finder han og seerne ud af, når han besøger restauranterne igen efter nogle uger. Har de brugt det, de har lært? Eller er de røget tilbage i de gamle, dårlige vaner?

I de otte programmer kommer Castberg rundt i hele Danmark, og så får Spanien også besøg af den ligefremme kok, som ser alt og ikke lægger fingrene i mellem. Her er det køkkenet på det danske hospital Montebello i Malaga, der får en overhaling.

Kan ses på

Jens MogensenPressemedarbejder

20 25 58 93

jens.mogensen@mtg.dk

Luk