Nyt fra MTG Danmark

Luksusfælden

Fortidens økonomiske synder indhenter deltagerne i den 20. sæson af Luksusfælden, hvor deltagernes barnlige opførsel og forbruget af fastfood er større end nogensinde

Vi kommer til at opleve, at deltagerne i denne sæson truer med at udvandre fra programmet, hvis ikke de får deres vilje. Men der er ingen nåde at hente hos de økonomiske eksperter Jan Swyrtz, Carsten Linnemann, Kenneth Hansen og Mette Reissmann, der igen i denne sæson får hjælp af deres ekspert-kollega Louise Frost.

Eksperterne fortæller hver gang sandheden om deltagernes økonomi, selvom det kommer til at gøre ondt. Og de kommer på hårdt arbejde med stædige holdninger hos deltagerne, som ikke vil gå med til hvad som helst foran kameraet. Fx vil Lotte i Horsens ikke høre ordet gældssanering fra fortiden, så da eksperterne fastholder behovet for at tale om hendes økonomiske mønster, beder hun om at få kameraerne slukket.

Se om kameraerne bliver slukket til februar, når Luksusfældens eksperter også besøger en far, der køber pizza for 1000 kroner hver måned, en ægtemand, der også vil have fastfood til frokost, når hans kone må, og et par, der ikke betaler af på gælden, men går på café for 3000 kroner hver måned. Det gode liv med fastfood, cola og slik når kvalmegrænsen den 6. februar kl. 20.00 på TV3 og Viaplay, når vi blænder op for sæson 20.

Glæd dig til endnu en stærk sæson af Luksusfælden.

Kan ses på

Mette BarnesHead of Press & Communications, MTG Danmark

+45 41 78 25 00

mette.barnes@mtg.dk

Luk