Nyt fra MTG Danmark

Forsidefruer

Forsidefruerne Janni, Amalie, Tina, Sarah Louise, Jackie og Gunnvør er tilbage, og ikke så lidt er sket siden sidst

Flere af fruernes liv har taget en drejning, og de står nu overfor helt nye, kæmpestore udfordringer. Jackie er blevet skilt og skal flytte fra manden. Hun skal finde ny bolig og overvejer at flytte til det solrige Marbella. Sarah Louise gik fra sin forlovede i sæson 2 og er nu klar at finde en ny sød mand. Men det er ikke nemt, for datingmarkedet har ændret sig - og har man været ude for længe, kan det være svært at komme ind igen. Amalie har stadig ikke fundet kærligheden, heller ikke med Peter, så hun er singlemor til datteren Josephine, hvilket er en frustrerende situation, da hun drømmer om snart at få flere børn. Gunnvør og Olivers svingende forhold ser ud til at være helt off, så nu er fire ud af seks Forsidefruer singler.

De har dog stadig travlt med deres karrierer og privatliv. Gunnvør er gået i gang med at skrive en bog, og det åbner op for dybe og rørende minder fra fortiden. Amalie er flyttet fra morens hus, og Josephine er startet i børnehave, så nu har hun masser af tid til at tage ud med de andre fruer. Janni og Karsten plejer stadig kærlighedslivet med Jannis romantiske - og skøre - påfund.

Selvom fruerne har travlt, prioriterer de dog stadig hinandens selskab, men konflikterne ulmer stadig. Gunnvør og Sarah Louises konflikt er kun blevet værre siden sidst, og under en frokost blusser det hele op, da de ender i en heftig diskussion om Jackies beslutninger i forbindelse med hendes nylige skilsmisse.  Derudover er Tinas begejstring for en bestemt Forsidefrue er heller ikke særlig stor siden konflikten om Dubai.

Så se, hvordan fruerne håndterer livet, kærligheden og konflikterne, når vi på torsdag blænder op for en ny sæson. 

Kan ses på

Kristine Holm MarcherPress Officer, MTG Danmark

+45 41 78 25 71

kristine.holm@mtg.dk

Luk
  • Amalie

  • Gunnvør

  • Jackie

  • Janni

  • Sarah Louise

  • Tina