Nyt fra MTG Danmark

Forsidefruer

De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne!

Forsidefruer er et eksklusivt portræt af de fem skønne fruer; Sarah Louise Christiansen, Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard. Og i dette program kommer vi helt tæt på fruerne og deres ihærdige forsøg på at forene bleskiftning og babymos med glamourøse events og benhårde forretningsmøder.

Under sæsonen følger vi Amalie, som skal ud af sin barselsboble og tilbage på datingmarkedet, hvilket Janni, som selv har været alenemor, både rådgiver og hjælper hende med. Vi kommer også tæt på den populære blogger Sarah Louise, som ihærdigt jonglerer med PR-events, forretningsmøder og legeaftaler, og så følger vi Gunnvør, som efter en kort pause har fundet sammen med on/off kæresten Oliver Bjerrehus og nu er gravid med parrets tredje barn. For en kort stund rejser vi også til det luksuriøse Dubai, hvor den sidste frue, Tina Lund, har bosat sig med hele familien.

Så se med, når vi om kort tid inviterer indenfor i forsidefruernes liv bestående af glamourøse fotoshoots, personlige rejser, vigtige forretningsmøder samt skæbnesvangre dates, dramatiske middage og über ærlige samtaler.

Kan ses på

Kristine Holm MarcherPressemedarbejder

+45 41 78 25 71

kristine.holm@mtg.dk

Luk