Nyt fra MTG Danmark

Familien fra Bryggen

11. sæson af Familien fra Bryggen bliver høje latterbrøl, skæve smil, gåsehud, drama og intet mindre end skelsættende begivenheder

Familien fra Bryggen er tilbage og trods det sørgelige farvel til Mopper, går livet videre.

Linse har som altid gang i et voldsomt program. Hun flytter fra sin elskede lejlighed til noget mindre på Bryggen, og det går ikke stille for sig. Hun er også i fuld gang med planlægningen af sit vikingehus ude i Kongelunden. Ambitionerne for huset fejler ingenting, udførelsen er imidlertid … anderledes. Som om det ikke var nok, har Linse valgt at kaste sig ud i et andet stort projekt, der kræver et besøg på de kinesiske markeder, hvor jagten går efter glimmer og glitter i lange baner.

Stephanie og Cengiz er flyttet i hus med stor have, og det kræver sin mand at blive husejer og sætte i stand og samtidig holde Stephanie glad og tilfreds. Parforholdet bliver sat på prøve. Og parret har travlt for huset skal danne rammerne for Albas første jul. Her forsøger Didde sig som julemand for første – og sidste? – gang.

Og så bliver Alba et år og skal til at starte i vuggestue. Den sidste tid på barslen tilbringes under varmere himmelstrøg, når Stephanie, Cengiz og Alba tager til Thailand på badeferie. Men ikke alt går lige efter planen, og især Stephanie får sig noget af en overraskelse. Eller flere.

Sæson 11 byder også på vidunderlige gensyn med Lebbe Lone, Moster Niller, Fremtids-Peter og flere af Bryggefamiliens trofaste venner.

Kan ses på

Jens MogensenPressemedarbejder

20 25 58 93

jens.mogensen@mtg.dk

Luk