Nyt fra MTG Danmark

Den store vægtkamp

Det er ikke i morgen. Det er heller ikke i næste uge – det er nu!

En livsstilsændring kræver motivation og udholdenhed. En konkurrence kræver det samme, og i Den store vægtkamp kombineres de to i et intenst forløb, hvor en række overvægtige danskere har sat sig for at komme de genstridige kilo til livs. For nogle af deltagerne er det sidste chance, inden de helbredstruende livsstilssygdomme gør sit indpas. For andre er det nødvendigt, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at starte en familie, og for enkelte er det sidste udvej! 

I den store vægtkamp møder vi hver uge fem nye, seje og topmotiverede overvægtige danskere, som kæmper om at tabe sig mest og dermed vinde ugepræmien på 20.000 kr.

I hvert afsnit tester deres personlige coach, Rune Raahauge, og vært, Camilla Ottesen, deres kondition og motivation, hvorefter deltagerne sendes hjem i en uge, hvor de, under kyndig vejledning af Rune og kosteksperter fra Diætisthuset, fortsætter deres vægttab. Deres hjemmeindsats bliver nemlig afgørende, da de i slutningen af hvert afsnit vejes og den, som har tabt sig mindst procentuelt, udgår af konkurrencen.

Til sidst står to finalister tilbage, som efter yderligere tre måneder mødes til den store ugentlige finale, hvor den største taber kåres som vinder af Den store vægtkamp.

Deltagerne ved, at man ikke kommer sovende til sejren. I hvert afsnit kæmper de med næb og klør for at tabe sig mest – men det belaster både krop og psyke, og derfor har alle deltagerne en støtteperson med, som skal hjælpe dem med at holde gejsten oppe under hele forløbet.

Men hvordan bærer man sig ad, når man inviteres til familiens store pizzafest? Eller når man indser, at ens forbrug af Redbulls feder lige så meget som 3 pakker smør om ugen? Og hvor meget er man i virkeligheden villig til at presse sig selv for at komme kiloene til livs? Alt dette og meget mere besvares, når Den store vægtkamp ruller over skærmen d. 28. august.

Kort info:
Den store vægtkamp sendes mandag til torsdag kl. 19.00 på TV3. Hver mandag præsenteres fem nye medvirkende, og hver torsdag afsluttes deres forløb med en stor finale.
Finalisterne gennemgår sammenlagt et forløb på 120 dage, hvor de supporteres af diætister og personlig træner Rune Raahauge med henblik på at opnå det mest ideelle resultat.

Kan ses på

Kristine Holm MarcherPressemedarbejder

+45 41 78 25 71

kristine.holm@mtg.dk

Luk