Nyt fra MTG Danmark

Danske Hollywoodfruer

De er skønne, anderledes, fascinerende og stærkt underholdende. De har hjemme i Hollywood, hvor livet er mere over the top end nogensinde. Og det passer de danske Hollywoodfruer juuuust fine

Mød seks vidunderlige danske kvinder, der bor i byen, hvor du får botox over morgenkaffen, betaler 60.000 dollars for en Hermès-taske efter frokost og er iført dine største diamanter, når du spiser middag på en trendy restaurant om aftenen.

Masha er model og skuespiller og lever et glamourøst liv i West Hollywood. Hun bor med bulldogen Blu i et luksuslejlighedskompleks og har travlt med modelshoots, fest og jagten på evig ungdom.

Den tidligere kendis-stylist Kirsten ejer butikken OnQueStyle, hvor Orange County’s rigeste kvinder afleverer deres brugte Louis Vuitton, Balenciaga og Versace og tager en Hermès-taske med hjem i stedet. Hun er gift med Eddie og er glam-ma (ja, glam-ma) til otte.

Cæcilie er model og skuespiller, bor i det trendy Pasadena og er gift med barnestjernen Robert Jayne. Hun lander modeljobs til 35.000 dollars, dyrker den spirituelle del af Los Angeles og studerer kunstterapi.

Den tidligere skuespiller og body double Ines bor i Beverly Hills med sin mand Tony, hunden Gobi og fire katte. Hun er hundeaktivist og bruger meget af sin tid på 1) at redde dyr, 2) sin garderobe og 3) sine egne dyr.

New Yorker-modellen og skuespilleren Cecilia er på vej til at etablere et liv i det stjernebesatte Hollywood. Hun dyrker de røde løbere, det luksuriøse liv hos sine rige venner og er i gang med at starte sin egen smykkekollektion med matchende sæt til det californiske jetset og deres dyr.

Screenplay writeren og skuespilleren Camilla opkøber huse, sætter dem i stand og lejer dem ud. Derudover skriver hun tv-serier og film og hænger ud med sine skuespiller-veninder i hipsterkvarteret Silver Lake.

Glæd dig til at møde Masha, Kirsten, Cæcilie, Ines, Cecilia og Camilla, der alle har forladt Danmark for at leve et liv i sus og dus i det solbeskinnede Californien, hvor du aldrig kan være for rig, for tynd eller have for mange diamanter.

Kan ses på

Jens MogensenPress Officer, MTG Danmark

+ 45 20 25 58 93

jens.mogensen@mtg.dk

Luk
  • Cæcilie

  • Camilla

  • Cecilia

  • Ines

  • Kirsten

  • Masha