Nyt fra MTG Danmark

Dagens mand

I denne sæson af Dagens Mand er der skruet ekstra op for alt det gode - pigerne er endnu lækrere, mændene er topcharmerende, og Mattias Hundebøll står skarpere end nogensinde før!

Samtidig byder sæsonen på  både sjove sexede temaer som ’50 shades of grey’ og 'håndværkere.' Valentines Day bliver foreviget med et romantisk tema, hvor pigerne kun er iført rødt, og så får alle i studiet varmen, når vi slutter af med et brag af et bikini-sommerprogram. Og den kan simpelthen ikke trække mere Hawaii, da en mand vælger at møde op kun iført guld-speedos!

Gennem sæsonen vil man støde på en del kendte ansigter og for at nævne nogle få, medvirker en bodybuilder, en basketballstjerne, realitystjerner, en filmnørd, en meget metroseksuel, en ung selvstændig, en stenhugger som også danser jitterbug, en amerikansk footballspiller, en sygeplejerske, en Danmarksmester i hotwings-spisning, en sportsjournalist og en hyperhipster fra Horsens.

Pigerne giver den desuden fuld gas i de udfordringer, som mændene giver dem, om det så gælder at iføre sig en 35 kilo tung rygsæk i stiletter, lægge tøj sammen på den helt rigtige måde, optræde med den sejeste luftguitar-solo eller give en lapdance! Og dertil vil man kunne opleve små ekstraoptrædener fra både mænd og kvinder, som vil gøre alt for at finde sig en date.

Det bliver hedt, hot og helt vildt sjovt – så se med!

Kan ses på

Kristine Holm MarcherPressemedarbejder

+45 41 78 25 71

kristine.holm@mtg.dk

Luk