Nyt fra MTG Danmark

Boligkøb i blinde

Tænk at de tør det. Tænk at de gør det! Og der er ingen garantier

I Boligkøb i blinde tager et nyt par i hvert program det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. De overgiver den store beslutning og hele deres opsparing til to eksperter, arkitekt Mads Kappel Mikkelsen og ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen, der vil træffe det svære valg for dem: At købe en bolig – som parret først ser, når de står som ejere på slutsedlen. ALT er på spil for parret, der af den ene eller anden grund ikke selv har kunnet finde drømmehjemmet. Kan eksperterne hjælpe dem?

I hvert afsnit får et par, der ikke har kunne finde deres nye hjem, besøg af vært Lisbeth Østergaard samt de to eksperter, der lytter og analyserer på parrets behov – og de forskelligheder, der gør jagten på drømmehuset umuligt. Efter at have både lyttet og gjort realiteterne klare for programmets par, får eksperterne via en fuldmagt retten til at købe et hus på vegne af parret. Og det hus ser parret først, når pengene er betalt, og huset er deres.

Efterfølgende vil et hold af håndværkere gå i gang med istandsættelsen, så huset forhåbentlig går fra at være et potentielt mareridt til et drømmekøb. Til sidst flytter parret ind i deres nye hjem.

Men vil de være glade for deres boligkøb i blinde? Eller…?

Kan ses på

Jens MogensenPressemedarbejder

20 25 58 93

jens.mogensen@mtg.dk

Luk