Nyt fra MTG Danmark

Børnelokkerne

Glem alt om børneværelset som hjemmets mest sikre rum. Er der internet, er der fare

Rovdyrene er derude, de er mange, og de er hvem som helst. Alle kneb gælder, målet er sex med 13-årige piger. Grooming, sextortion, udspekuleret, beregnende adfærd. Hvad der end skal til. Ved at udgive sig for at være 13-årige piger, får redaktionen bag programmet kontakt med et stort antal voksne danske mænd, der gerne vil have kontakt med mindreårige piger med henblik på for det første at mødes, og dernæst handler alt om at dyrke sex. Men det, disse voksne mænd møder i "Børnelokkerne", er ikke den søde, naive, uskyldige 13-årige pige, som de håber på at mødes med, det er i stedet Henrik Qvortrup og et tv-hold. Qvortrup har spørgsmål, vagter ved sin side og retten til at foretage civile anholdelser.

Henrik Qvortrup viser nu danskerne, hvor stort problemet er. Landmænd, direktører, bedsteborgere og endda en genganger fra sidste sæson, en person, der altså fortsætter sin jagt på mindreårige piger, selvom han tidligere er afsløret i sine ugerninger på kamera. Børnelokkerne kan være hvem som helst. Qvortrup og den øvrige redaktion finder dem. Og fælder dem.

Holdet bag ”Børnelokkerne” har et klart mål: De vil stoppe de her voksne mænd, de vil i tæt dialog med politiet anholde dem civilt, og de vil overlade alle deres beviser til politiet. Og programmet følger sagerne helt til dørs.
Eksperter mener, at én ud af hundrede mænd fantaserer om sex med børn og helt unge piger. Og i deres jagt vil mændene have billeder af de unge piger, de afpresser dem for sex, de sender selv ulovlige billeder, og de forsøger at få pigerne til at mødes i virkeligheden for at have sex med dem.

Deres kyniske metoder er iskolde, kun fantasien sætter grænsen for, hvad de er villige til at gøre for at opnå deres mål – sex.

Børnelokkerne er et lige-på-og-hårdt, tempofyldt og særdeles barsk crime-program, hvor Henrik Qvortrup sammen med sin redaktion researcher, opsøger og konfronterer det uhyggeligt store antal voksne mænd, der med internettet i ryggen har fået endnu nemmere vilkår til at krænke mindreårige piger. TV-programmet ”Børnelokkerne” er jagt og konfrontation, men bestemt også oplysning, gode råd og tips til, hvordan mindreårige selv undgår at komme i en krænkende situation, og hvad man kan gøre som forælder.

Kan ses på

Jens MogensenPress Officer, MTG Danmark

+ 45 20 25 58 93

jens.mogensen@mtg.dk

Luk