Nyt fra MTG Danmark

Besat af Bad Boys

Velkommen til en verden, hvor Mr. Perfect er totalt tusset, ekstremt pumpet – og alt andet end svigermors drøm!

I Besat af Bad Boys følger vi nogle af Danmarks mest rapkæftede, ærlige og rebelske piger i deres søgen efter den store kærlighed. Pigerne elsker spænding, tatoveringer og store muskler. De leder efter den stærkeste i flokken, alfahannen, ham der kan beskytte dem og sætte dem på plads. De tænder på vildskaben, dramaet og balladen i det eksplosive kærlighedsliv, og de keder sig, når de prøver at date en helt almindelig sød fyr. De er vilde med farlige, sexede mænd, som de aldrig ved, hvor de har - de er nemlig Besat af Bad Boys.

Gennem sæsonen møder vi blandt andre vestegnsprinsesserne Kia & Melanie, der skal finde en kæreste til Kia. Vi er også med, når den eksotiske danser Mariyah får store mænd til at svede som usikre skoledrenge på sine dates, og når kusinerne Michella og Mie kommer op at toppes over Michellas nye, store og forbudte kærlighed. Senere møder vi også veninderne Nadia og Melanie, som har et helt særligt krav til deres nye flammer – de skal nemlig være bad boy-brødre, så ingen mand kommer imellem de to bedste veninder. 

Men hvad sker der så, når man har fanget sig en Bad Boy? Det ser vi hos kæresteparret Heidi og Dennis som ikke er helt enige i, hvad man må og ikke må, når man er i et forhold. Dennis er nemlig en ægte Bad Boy – og de er ikke altid nemme at styre! Forstadsfruen Amalie drømmer om kernefamiliens idyl med faste spisetider og et rækkehus i provinsen, og lige dén kombination er svær at få til at gå op med en Bad Boy, som Lasse, der er alt for vild til Villa, Vovse og Volvo-drømmen.

Glæd dig til et farverigt, råt og ærligt portræt af drømmen om den store kærlighed; den, som vi alle søger, men som i dette tilfælde er så forbandet svær at få til at makke ret, når man falder med hjertet og sender fornuften ned på tanken efter flere Mokai’s..

Kan ses på

Kristine Holm MarcherPress Officer, MTG Danmark

+45 41 78 25 71

kristine.holm@mtg.dk

Luk
  • Amalie

  • Kusinerne

  • Kia

  • Mariyah

  • Melanie

  • Mie